MİTSO'nun şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

​​​​​​​MİTSO'NUN 2020 YILI GELİR VE GİDERLERİ OYBİRLİĞİ İLE İBRA EDİLDİ

MİTSO'nun şubat ayı meclis toplantısı yapıldı
  • 02 March 2021, Tuesday 10:24

           Milas Ticaret ve Sanayi Odasının şubat ayı olağan meclis toplantısında yönetim kurulunun 2020 yılı kesin gelir gider hesabı oybirliği ile kabul edilerek yönetim kurulunun faaliyetleri ibra edildi. Meclis toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla'daki TOBB üyesi odalar ve borsa ile pandemi sürecindeki işyerlerinin açılabilmesi için çalışma yürüttüklerini belirtti.  

            MİTSO'nun şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda 2021 yılı Ocak ayı kati mizanı, oda genel sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. Alacak ve borç kısmının 6 milyon 673 bin 798 TL, borç ve alacak bakiyesinin ise 4 milyon 207 bin 241 TL olarak görülen kati mizan üzerine söz almak isteyen üye olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada kati mizan, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

            Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okunan 2020 yılı kesin gelir gider hesabı da yine oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edilerek Yönetim Kurulu ibra edildi. Yönetim Kurulunun ibra edilmesinin ardından söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve meclis üyelerine teşekkür etti.

            Meclis toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer son bir aylık dönemdeki oda çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Reşit Özer, TOBB üyesi Muğla odaları ve borsası ile pandemi sürecinde Muğla'daki işyerlerinin durumunu değerlendirdiklerini belirterek kapalı işyerlerinin açılabilmesi için kamuoyuna "Pandemi tedbirlerine şimdi daha sıkı uygulayalım, işletmeleri açalım" mesajı içeren ortak imzalı afişler hazırlattıklarını belirtti.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık