MİTSO’ya kutlama ve başarı dileme ziyaretleri sürüyor

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

MİTSO’ya kutlama ve başarı dileme ziyaretleri sürüyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından Milas Gençlik Spor Kulübü yöneticileri ile Şekerbank Milas Şubesi yöneticileri de MİTSO’ya kutlama ve başarı dileme ziyaretinde bulundular.

 

Milas Gençlik Spor Kulübü Yöneticilerinin ziyareti

Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri MİTSO yöneticilerini ziyaret ederek yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, ziyaret sırasında Milas Gençlik Spor Kulübü’nün faaliyetlerini de anlatan Kulüp Başkanı Ersin Köksal, kulübün 16 yaş ve altındaki genç sporculara 7 dalda spor eğitimi verdiğini belirterek, “Kulübümüzde 16 yaş ve altındaki yaş gruplarında toplam 600 sporcumuz var. Sporcularımızın ailelerini de sayarsak 2 bin 400 kişiye ulaşabiliyoruz. Amacımız, sağlıklı genç nesiller yetiştirmek.Kendimizi bu işe adadık” dedi.

Kulübün antrenörlere ödeme yaptığını ve spor malzemeleri için harcamalarda bulunduklarını belirten Köksal, tüm bu giderlere karşılık tek gelir kaynaklarınınsa Atapark’taki ışıklı reklam panosu olduğunu sözlerine ekledi.

 

Şekerbank Milas Şubesi Yöneticilerinin ziyareti

Şekerbank Milas Şube Müdiresi Pınar Top Mavili ve bankanın Müşteri Portföy Yöneticisi Şermin Atılgan da MİTSO yönetimini ziyaret ederek yeni dönemde başarılar dilediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık