MİTSO’ya kutlama ziyaretleri başladı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

MİTSO’ya kutlama ziyaretleri başladı

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim sürecinin tamamlanmasının ardından kutlama ziyaretleri başladı. Seçimin ardından MİTSO’ya ilk kurumsal ziyareti Türkiye Halk Bankası Milas Şubesi yaptı.

Türkiye Halk Bankası Milas Şubesi Müdürü Bahri Tuncay ve bankanın ticari krediler bölümünden Mustafa Bahadır Umdu, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’i ziyaret ederek kutladılar ve başarı dileğinde bulundular.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Türkiye Halk Bankası yöneticilerine teşekkür ederek yeni dönemde de Milas’taki banka şubeleriyle çok yakın bir işbirliği içinde olmayı arzu ettiklerini dile getiren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO’nun Nefes Kredisi konusunda protokol yaptığı bankalardan biri olan Türkiye Halk Bankası’nın önümüzdeki süreçte bu konuda önemli çalışmalar yapmasını beklediklerini belirterek, “Mümkün olduğu kadar çok üyemizin Nefes Kredisinden yararlanmasını arzu ediyoruz. Bu konuda sizlerin de Odamız üyelerine yardımcı olacağınızdan eminiz” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de, ziyaretleri ve kutlamaları nedeniyle Tuncay ile Umdu’ya teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık