MİTSO’ya teşekkür ziyareti

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

MİTSO’ya teşekkür ziyareti

16 Nisan’da Anayasa değişikliğine yönelik olarak yapılan halkoylamasının ardından çeşitli kişi ve kurumlara teşekkür ziyaretlerinde bulunan AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete ile partinin Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Milas Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Semerci ve bazı partililerle birlikte MİTSO’yu ziyaret ederek teşekkür ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Kont, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çamlıbelen tarafından konuk edilen AK Partililer, halkoylaması sonucunun vatana, millete hayırlı olması dileğinde bulundular.

 

Kültür ve Turizm Bakanımızı Milas’ta görmek istiyoruz

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Milas’ın tanıtımı ve yörede kültür turizminin geliştirilmesi için yapılması gereken pek çok iş olduğunu belirterek, “Biz bu nedenlerle Sayın Kültür ve Turizm Bakanımızı Milas’ta görmek istiyoruz. Muğla’ya geldiler fakat keşke Milas’a da gelselerdi. Sayın Bakana MİTSO olarak Milas ve yöresinde yapılması gerekenlerle ilgili olarak öneri ve temennilerimizi içeren bir rapor sunduk” dedi.

 

İki fakülte daha istiyoruz

Konuşmasında daha sonra, Milas OSB’de güzel gelişmeler olduğunu belirten Reşit Özer, sanayi arsalarının hak sahiplerine 2018 yılının Şubat ayında verilebileceğini söyledi.

Milas’ın bir üniversite şehri olmasını arzu ettiklerini de belirten Özer, “Veteriner Fakültesi’nin yanısıra iki fakülte daha istiyoruz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

 

Balıkçılık sektörü desteklenmeli

MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Kont da Ege İhracatçılar Birliği verilerine göre en çok balık ihraç eden firmalar arasında birinci ve ikinci sıralarla birlikte ilk 10’da 6 Milaslı firma olduğunu belirtti ve ihracatın da giderek arttığına dikkat çekip balıkçılık sektörünün desteklenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Taleplerin takipçisi olacağız

AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete, MİTSO yöneticilerinin dile getirdikleri taleplerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık