MiZO üyesi Çiftçilere‘özel kredi’ seçeneği

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

MiZO üyesi Çiftçilere‘özel kredi’ seçeneği

Milas Ziraat Odası Başkanlığı ve QNB Finansbank Milas Şubesi arasında imzalanan anlaşmayla, Oda üyesi çiftçilerin düşük faiz oranı ve esnek ödeme koşullarıyla tarım kredisi hizmetinden faydalanabilecekleri bildirildi.

QNB Finansbank Milas Şube Müdürü Onur Özbay ve QNB Finansbank Milas Şubesi Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi Ali Evgeç, MİZO üyesi çiftçilere düşük faiz oranı ve esnek ödeme koşullarında tarım kredisi sağlanması amacıyla Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, avantajlı tarım ve hayvancılık kredileriyle çiftçilerin, hem finansman hem de yatırım ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler ürettiklerini belirten Özbay, çiftçilere özel düşük faizli tarım kredisi sağladıklarını belirtti.

QNB Finansbank Milas Şubesi Tarım Bankacılığı Portföy Yöneticisi Ali Evgeç ise, ilçemizin tarımsal alandaki potansiyelinin farkında olduklarını söyleyip, bu potansiyelin harekete geçirilmesi adına çiftçilere destek olacaklarını ve çiftçileri şubeye beklediklerini dile getirdi.

QNB Finansbank yetkililerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Oda üyelerine Ziraat Bankası’ndan sonra özel bankalar arasında en uygun faiz ve ödeme koşullarını sunan QNB Finansbank yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

Milas Ziraat Odası üyesi çiftçileri kapsayan anlaşma, görüşmenin ardından Oda Başkanı Atıcı ve QNB Finans Bank Şube Müdürü Özbay’ın imzalarıyla yürürlüğe girdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık