MiZO’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Adem KANKAYNAR -

MiZO’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Tariş 153 No’lu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül, Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kurum Müdiresi Elin Alpay, yeni hizmet binasına taşınan Milas Ziraat Odası (MiZO) Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret ederek, hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Milas Ziraat Odası’na ait yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, TARİŞ 153 No’lu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül ve arkadaşları, tüm binayı dolaşarak, Başkan Atıcı’dan yeni bina hakkında bilgi aldı. Milaslı çiftçilere yakışır bir hizmet binasının inşa edildiğini belirten Kooperatif Başkanı Gül; “Dileğimiz odur ki bu güzel binada, tüm çiftçilerimize faydalı, güzel hizmetlerde bulunulur. Oda yönetimi, her türlü detayı düşünerek bir bina inşa etmişler, dolayısıyla çiftçilerimiz her türlü tarımsal faaliyetindeki ihtiyacını buradan karşılayabilecek. Emek veren herkesi kutluyor, Oda yönetimine ve Milaslı çiftçilerimize yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Gerçekleşen ziyaret nedeniyle Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı da konularına teşekkür ederken, Milaslı çiftçilerden alınan aidatların, kendilerine hizmet olarak geri döndüğünü söyledi.

 

CHP’den iade ziyareti

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Örgütü de, 2 Aralık 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurul sonrasında, kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tariş 153 No’lu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi yönetimine, kooperatifin hizmet binasında iade ziyaretinde bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık