“Muğla Cennet Kalsın!”

A.Kemal KAŞKAR -

“Muğla Cennet Kalsın!”

Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) tarafından, “Doğal SİT Alanlarımıza sahip çıkıyoruz” etkinlikleri düzenleniyor.

‘Bahar Etkinlikleri’ olarak adlandırılan etkinliklerin; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca ilimizde de ‘Doğal SİT Alanları’ ile ilgili olarak yaptırılan ‘yapılaşmaya açma projesi’nin geri çekilmesi mücadelesinde, Muğla’nın çok zengin doğal değerlerinin korunması, bu yöndeki farkındalıkların yaygınlaştırılıp geliştirilmesi amacıyla yapılacağı belirtildi.

MUÇEP Basın Komisyonu’ndan edinilen bilgiye göre, bu etkinlikler kapsamında düzenlenen ‘Gökova Turu’, 27 Nisan Perşembe günü (yarın) saat 10’da, Bodrum Kalesi önünde yapılacak basın açıklamasıyla başlayacak.

Basın açıklamasının ardından Bodrum Belediyesi’nce tahsis edilen STS Okul Gemisi’yle başlayacak Gökova Turunun ilk günü, Adalı Yalı - Ören - Akyaka rotasıyla tamamlanacak.

 

“Muğla Cennet Kalsın” diye türküler söylenecek

Aynı gün 18:00 - 20:30 saatleri arasında Akyaka Plajında kurulacak MUÇEP standında çeşitli etkinliklerle sürecek programın ilk günü, “Muğla Cennet Kalsın” diye, katılımcıların hepbirlikte söyleyecekleri türkülerle sona erecek.

Etkinliğin ikinci günü olan 28 Nisan Cuma günü saat 11’de Akyaka Orman Kampı’nda yapılacak basın açıklamasının ardından “Birlikte denize ‘Muğla Cennet Kalsın’ atlayışı” yapılacak.

Ve ‘Gökova Turu Etkinliği’, Akyaka - Karacasöğüt - Okluk - Bodrum rotasının izleneceği dönüş turuyla tamamlanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık