Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Fatih Bozoğlu: “AŞI HAKKI ÖZELLİKLE ÇALIŞAN TÜM GAZETECİLERE TANINMALIDIR”

Muğla gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Fatih Bozoğlu, sadece sarı basın kartı taşıyan gazetecilere aşı yapılmasına karşı çıkarak, tüm basın çalışanlarının bir an once aşılanması gerektiğini belirten bir basın açıklaması yaptı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Fatih Bozoğlu: “AŞI HAKKI ÖZELLİKLE ÇALIŞAN TÜM GAZETECİLERE TANINMALIDIR”

Sağlık Bakanlığınca hazırlanan koronavirüs aşılama programında öncelikli gruba sadece basın kartı taşıyan gazeteciler eklendi. Basın kartı olmayan gazetecilerin hala aşı olamadığını belirten Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Fatih Bozoğlu, “Sahada gece gündüz demeden çalışan ve basın kartı olmayan binlerce meslektaşımızın da bir an önce öncelikli gruba alınmasını istiyoruz…” dedi. 

Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz Nisan ayında Covid-19 aşılama programı kapsamındaki öncelikli gruplara, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca verilen basın kartı taşıyan gazetecileri de ekledi. Sadece basın kartı taşıyan gazetecilerin aşılanmasının yanlış bir karar olduğu belirten Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Fatih Bozoğlu, bu konuda eşitlik ilkesine bağlı kalınmasını ve tüm gazetecilere aşı yapılmasını istediklerini söyledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan aşıda öncelikli meslek grupları tablosuna acil olarak gazetecilerinde alınması gerektiğini belirten Bozoğlu, “Basın kartı var ya da yok şartıyla ayrımcılık yapılmadan bütün gazeteciler öncelikli gruba dâhil edilmeli. Pandeminin başladığı günden, bu güne kadar biz gazeteciler koronavirüsle yüz yüze çalışıyoruz. Aşı hakkı tüm gazetecilere tanınmalıdır…” diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis