Muğla Gazeteciler Cemiyeti İlçe Temsilcileri belirleniyor

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Muğla Gazeteciler Cemiyeti İlçe Temsilcileri belirleniyor

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC); sorumluluk alanında bulunan Bodrum, Milas, Marmaris ve Fethiye gibi 4 büyük ilçede temsilciliklerin oluşturulması için çalışma başlattı.

Bodrum, Milas, Marmaris ve Fethiye’de MGC üyelerinin oylarıyla belirlenen temsilciliklere, Milas’ta oybirliğiyle Melih Kaşkar, Bodrum’da ise Abdülkadir Sevindik seçildiler.

MGC Başkanı Süleyman Akbulut, ilçe temsilciliklerini önemsediklerini ve demokratik bir uygulama ile temsilcileri belirlediklerini belirterek, göreve seçilen meslektaşlarını kutladı.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilçelerde daha etkin çalışmalar yürütmek adına temsilciliklerin oluşturulmasını önemsediklerini belirten Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbulut, “Yönetim Kurulumuz, daha çok temsil ve karar almada görev yaparken, gerek üye sayısı yönünden fazla oluşumuz gerekse dağınık bir coğrafyada bulunmamız nedeniyle ilçelerimizde kurumsallaşan cemiyetimizin temsilciliklerine ihtiyaç doğmuştur. Bu doğrultuda ilçelerde bulunan üyelerimizin görev yapmasını istedikleri temsilciyi kendilerinin belirlemelerini istedik. Böylelikle meslektaşlarımız arasında herhangi bir olumsuzluğa yol açmadan, demokratik bir uygulamaya imza atmış olduk. Bu uygulamamız, üyelerimiz arasında da kabul gördü. İlk etapta Bodrum ve Milas ilçelerimizde bu seçimleri yaptık. Büyük bir olgunluk içerisinde geçen seçimler sonucunda Bodrum’da Arena Yayın Grubu Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Sevindik, Milas’ta ise, Önder Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Melih Kaşkar MGC Temsilciliklerine seçilmişlerdir. Milas’taki üyelerimiz ayrıca; Temsilci Yardımcısı olarak da Güney Ege Gazetesi ve İHA Milas Muhabiri Çağrı Purma’yı göreve seçtiler. Bundan böyle cemiyetimiz, ilçelerimizde daha etkin, daha dinamik ve daha kurumsal bir yapıya bürünmüş olacak. Uygulamamızı benimseyerek, büyük bir olgunlukla temsilcilerini seçen Bodrum ve Milaslı cemiyet üyelerimize teşekkür ederken, göreve seçilen Sayın Sevindik, Sayın Kaşkar ve Sayın Purma’yı da kutluyorum. Kurumsallaşma yolunda önemli bir mesafe kat eden Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin temsilcilikleri hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MGC Temsilcilik seçimleri, önümüzdeki günlerde Marmaris ve Fethiye ilçelerinde de yapılacak.

Diğer ilçelerde ise, temsilciler yönetim kurulu tarafından atanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık