Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MUĞLA ODALARI VE BORSA ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

2019 yılı Muğla Odaları ve Borsa ortak toplantısı, milletvekillerinin katılımıyla, BODTO ev sahipliğinde düzenlendi. Toplantıda MUTSO Başkanı Ercan, ilin ve MUTSO üyelerinin ekonomik sorunlarına değindi.

MUĞLA ODALARI VE BORSA ORTAK TOPLANTISI YAPILDI
  • 06 November 2019, Wednesday 9:18

2019 yılı Muğla Odaları ve Borsa Ortak Toplantısı Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 1 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda, Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Av. Burak Erbay, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi ve  Meclis Üyesi Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Ünal, Kadir Sevim ile Meclis Üyesi Salih Atayolu,  Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Marmaris Ticaret Odası, İMEAK Bodrum, Fethiye, Marmaris Deniz Ticaret Odaları’nın meclis ve yönetim kurulu başkanları ile TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi üyeleri katıldı.
Toplantı, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un açılış konuşmasıyla başladı. Başkan Kocadon, Muğla Odalarını ve Borsayı Bodrum’da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Toplantı kapsamında bir sunum gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Muğla ilinin ekonomik sorunları ve oda üyelerinin yaşadığı sorunları aktardı ve çözüm önerisi kapsamında, yapılabilecek çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz konuşmasında imar barışıyla ilgili konulara dikkat çekerken, CHP Muğla Milletvekili Erbay ise yeni vergi yükümlülükleri hakkında görüşlerini aktardı.
Toplantı, katılımcıların soru cevaplarının ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis