Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan MİTSO’ya ‘Teşekkür’

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan MİTSO’ya ‘Teşekkür’

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Milas Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” hakkında Oda üyelerine yapmış olduğu duyurular ve hatırlatmalar nedeniyle Oda yöneticilerine teşekkür edip teşekkür belgesi verdiler.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret eden Bayar ve Altan, yapılandırmada son tarihin 30 Haziran olduğunu anımsatarak, yapılandırmadan yararlanmak isteyenlerin son günü beklemeden başvuruda bulunmaları çağrısı yaptılar.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun’ ile Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezaları borçlarının da yeniden yapılandırılma kapsamında olduğunu anlatan Hüseyin Bayar, yapılandırma ile bu borçların önemli ölçüde azalmakta olduğunu ve peşin ödeme durumunda ise daha büyük avantajlara sahip olunacağını belirterek, yapılandırma ile ilgili süre uzatımı olmayacağına da dikkat çekip yapılandırma ile ilgili başvuruların en geç 30 Haziran 2017 tarihine kadar yapılması gerektiğini anımsattı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Milas Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan’ın yaptıkları ziyaret nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Yapılandırma, bazı vergi borçları veya cezaları olan üyelerimize büyük avantajlar sağlıyor. Bu nedenle biz de üyelerimize sık sık hatırlatmalarda bulunuyoruz. Dileriz, ilgili tüm üyelerimiz bu fırsattan yararlanarak bazı vergi borçlarını veya cezalarını yapılandırmadan yararlanarak ödeyebilsinler ve cezalardan kurtulsunlar” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık