ÖNDER Haber -
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın, 30 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar bütün ilçelerde toplam 2 bin 223 km yolun bakım ve onarımını gerçekleştirdiği bildirildi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca ilimiz genelinde toplam 3 bin 400 km asfalt yolun 2 bin 223 kilometresi bakım ve onarımdan geçirildi.
Yerel seçimlerden bugüne kadar geçen 7 aylık sürede; Milas’ta 333, Bodrum’da 208, Dalaman’da 75, Datça’da 37, Fethiye’de 170, Kavaklıdere’de 38, Köyceğiz’de 247, Marmaris’te 239, Menteşe’de 323, Ortaca’da 34, Seydikemer’de 317, Ula’da 55 ve Yatağan’da 147 km yolun bakım ve onarımı yapıldı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hida Kılıç, yaptığı açıklamada yol çalışmalarının bütün hızı ile devam ettiğini belirterek, "İlimizde bulunan 3 bin 400 km yolun 2 bin 223 km’sinin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Ayrıca 104,5 kilometrenin de asfalt kaplaması çalışması bitti. Hem ilimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin hem de vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamaları için çalışmalarımız devam edecek" dedi.