Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla'nın coğrafi işaretli ürünleriyle geleneksel ve yöresel ürünleri satışa sunuluyor 

ZEYTİNPARK AÇILDI

Muğla'nın coğrafi işaretli ürünleriyle  geleneksel ve yöresel ürünleri satışa sunuluyor 

*Milas'ın coğrafi işaretli zeytinyağı ve yağlı zeytini ile yöresel ürünü Sakarkaya kırmızı balı da Zeytinpark'ta satışa sunuluyor.

Muğla'nın başta coğrafi işaretli ürünleri olmak üzere geleneksel ve yöresel ürünlerinin satışa sunulacağı Zeytinpark açıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın bir kuruluşu olan MUTSO Akademia Ltd. Şirketi tarafından Muğla - Aydın - Yatağan kavşağında yaptırılan ve bahçesini yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının süslediği, Muğla evi görünümündeki satış yerinde Kurban Bayramının ilk günü satışlara başlandı. Satışa sunulan ürünler arasında coğrafi işareti Milas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından alınan Milas zeytinyağı ve yağlı zeytini ile Milas'ın yöresel ürünü Sakarkaya kırmızı balı da bulunuyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MUTSO Akademia Ltd Şirketi tarafından Yatağan kavşağında yaptırılan Zeytinpark'ın Kurban Bayramının ilk günü satışlara başladığını belirterek "Yatağan kavşağından geçecek odamız üyelerini ve Milaslı hemşerilerimizi Zeytinpark'a uğramalarını istiyoruz. Hem bu güzel ortamda kısa bir mola vermiş olurlar, hem de burada satışa sunulan Muğla'nın geleneksel ve yöresel ürünlerinden satın alabilirler. Özellikle Milas ürünlerimizden alarak üreticimize destek olabilirler" diye konuştu. Zamanla Milas'ın diğer coğrafi işaretli ürünleri olan Milas tepsi böreği ve Milas el halısının da Zeytinpark'ta satışa sunulacağını belirten Reşit Özer, Muğla'nın coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere geleneksel ve yöresel ürünlerinin satışa sunulması için Zeytinpark'ı kurdukları için MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan'a teşekkür etti.

 

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis