Muğla’nın Spor Kulüpleri kahvaltıda buluştu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Muğla’nın Spor Kulüpleri kahvaltıda buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Spor Kulüpleri Kahvaltısı’, 7 Ekim Cumartesi günü Muğla Düğerek Atatürk Kültür Merkezi Salonunda yapıldı. Kahvaltıya ilimiz genelindeki spor kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve antrenörleri katıldılar.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ev sahipliği yaptığı spor kulüpleri buluşmasında, kulüplerin yaşadıkları sıkıntılar, talep ve istekler dile getirildi.

Muğla Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ali İnan’ın da katıldığı kahvaltıda; Muğlaspor, B.B.Bodrumspor, Fethiyespor gibi profesyonel kulüplerimizin temsilcileri de yer aldılar.

İlçemiz Milas’ın spor kulüpleri Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milasgücü, Milas Dörtyol Gençlikspor, Milas Belediyespor, Ören Gençlikspor, Güllük Belediyespor, Bafa Zeytinspor’un temsilcileri de kahvaltıya katıldılar.

Muğla ASKF Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı kahvaltılı buluşmada, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün başta olmak üzere Muğla Büyükşehir Belediyesi Yöneticileri, 2017 - 2018 spor sezonunda yapılacak olan lig müsabakalarında tüm spor kulüplerine başarı dileklerini iletip güzel bir sezon yaşanması temennilerini dile getirdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık