Muğlaspor Yönetiminden Başkan Tokat’a ziyaret

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Muğlaspor Yönetiminden Başkan Tokat’a ziyaret

Muğla’yı futbolda Spor Toto 3. Lig 2. grupta temsil eden Muğlaspor Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, Başkan Vekili İlgin Göktepe, Genel Sekreter Süleyman Akbulut, Altyapı sorumlusu Nail Kızıl ve Bölge Temsilcisi Hüseyin Özcan’dan oluşan heyet Başkan Tokat’a transferler ve çalışmaları hakkında bilgiler verip destek istediler.

İç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Beyimoğlu; “Bu yıl 3. Lig 2. grupta maçlarımızı oynayacağız. 3. Ligin en zor grubunda mücadele edeceğiz. Transfer çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Güçlü bir ekonomiye sahip değiliz. Büyükşehir Belediye Başkanımız, sponsorlar ve Muğlaspor’a gönül vermiş taraftarlarımızın desteği ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Grubumuzdaki diğer takımların hemen hemen hepsi Belediye destekli. Böylesine zor şartlarda yine de elimizden geleni yapıp Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmek için uğraşıyoruz” dedi.

Milas Belediyesi olarak her anlamda spora ve sporcuya destek olunduğunun altını çizen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, imkanlar doğrultusunda Muğlaspor’a destek vereceğini belirtip ziyaretleri için Kulüp Yöneticilerine teşekkür ederek, “Geçtiğimiz yıllarda elde edilen şampiyonluk ve başarı, özlenen ve beklenen Muğlaspor’u tekrar yarattı. Ben bu anlamda size ve yönetiminize teşekkür ediyorum. Muğlaspor’u gençlik yıllarımdan beri takip ediyorum. Fırsat buldukça da maçlarına gitmeye çalışıyorum. Elde ettiğiniz başarılar ve Muğlasporumuzun geldiği noktalar bizleri memnun ediyor. Önümüzdeki süreçte de bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyor ve üst liglerde mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Milas Belediyesi ve şahsım olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda imkanlarımız doğrultusunda Muğlaspor’a da elimizden geleni yapmaya hazırız. Ben, ziyaretiniz ve elde edilen başarılardan ötürü sizlere teşekkür ediyor, bu yıl ki maçlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, Başkan Tokat’a, üzerinde Muhammet Tokan yazılı Muğlaspor forması hediye etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık