Muhtarlar, bir kez daha sorunlarını aktardı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Muhtarlar, bir kez daha sorunlarını aktardı
  • 29 August 2018, Wednesday 7:21

Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında her ay gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı, kurum amirleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi. Önümüzdeki Eylül ayında okulların açılacak olması nedeniyle, mahallelerdeki mevcut okulların fiziki durumu, taşımalı eğitim konularının yanı sıra, son günlerde bazı mahallelerde yaşanan su sorunu, elektrik ve telefon sorunları ile mahallelerin bozuk ulaşım yolları görüşüldü.

 

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kor Barbaros Kızılışık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan’ın yanı sıra ilçemizdeki birçok resmi kurumun amiri katıldı.

Toplantıda, önceki ay ele alınan konulara değinilerek, gelinen nokta ve sonuçlanan işler görüşüldü. Toplantının açılış konuşmasında Kaymakam Arslan, bugüne kadar kendisine iletilen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, bazılarının ise ilgili birimlere yazıldığını ve çözümü için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti ve toplantıda hazır bulunan mahalle muhtarlarına söz vererek mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini kurum müdürlerine aktarmalarını istedi.

Söz alan muhtarlar, önümüzdeki Eylül ayında okulların açılacağını, bu anlamda mahallelerindeki mevcut okulların fiziki durumu ve taşımalı eğitimle ilgili sorular yöneltirken, toplantının büyük bir bölümünde ise son günlerde bazı mahallelerde yaşanan su sorunu, şehir merkezi ile mahalleler arasında ulaşımı sağlayan yollarda meydana gelen bozulmalar konuşuldu.

Bunlara ilave olarak yine bazı mahallelerde elektrik ve telefon ile ilgili sıkıntılar da dile getirilirken, 2018 yılı için planlanan program dahilinde yürütülmekte olan çalışmalar da ele alındı.

Kaymakam Arslan, mahalle muhtarları ile yöneticilerin yüz yüze görüşmeleri ve dolayısıyla sorunların çözüm yollarının hızlıca bulunması yönünde fikir alışverişinde bulunulduğuna dikkat çekerek, 3-4 Kasım 2018 tarihlerinde 5’ncisi düzenlenecek olan Zeytin Hasat Şenliği’ni hatırlatarak, muhtarlar tarafından etkinliğin mahalle sakinlerine duyurulmasını ve etkinliklere katılımın sağlanmasını istedi.

Toplantı, karşılıklı görüşmelerin ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık