Muhtarlar federasyonundan bir dizi ziyaret

9 dernek, 420’yi aşkın muhtarın birliğiyle kurulan Muğla İli Muhtarlar Derneği’nin yönetim kurulu, Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Muhtarlar federasyonundan bir dizi ziyaret

Bodrum, Milas, Yatağan, Menteşe, Ula, Marmaris, Fethiye ve Datça Muhtarlar Dernekleri’nin birleşimi ile kurulan Muğla İli Muhtarlar Federasyonu kısa süre içerisinde örgütlenmesini tamamladı. 
Federasyon başkanlığını Hayrettin Akay’ın yürüttüğü, başkan yardımcılığında ise aynı zamanda Milas Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Mehmet Çoban’ın üstlendiği federasyon, Milas’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. 
İlk olarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, Tokat’a federasyon hakkında bilgi verdi. Burada bir açıklama yapan Başkan Akay, “Yaklaşık 9 dernek, 420 muhtar birleşerek federasyonu kurduk. Seydikemer ve Yatağan ilçelerimiz kaldı sadece. Yatağan, önümüzdeki ay bir genel kurul yapacak, onlar da katılacak. Sadece Seydikemer kalacak. Onlar da katılacak inşallah. Bizim tek amacımız, 569 muhtarımızı bir çatı altında toplayıp vatandaşımızın, muhtarlarımızın haklarını savunmak için elimizden gelen her şeyi birlik beraberlik içinde yürütmek. Büyükşehir belediye başkanımız bize bir federasyon binası tahsis etti. İçini döşemesinden her şeyine kadar yaptı, sağolsun. Daha yeniyiz ama yolumuz uzun.” dedi.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, ‘hayırlı olsun’ temennisinden bulunduktan sonra, “Amacına uygun çalışan kuruluşlar oluşturmak ve birlikteliği sağlamak çok önemli. Bizde de muhtarlar daha önce ayrı dernekler altında ve bayağı sıkıntılı bir süreç yaşamıştık. Sağolsun ortak akılla birleştirdik bu dernekleri. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
KAYMAKAM’A ZİYARET
Muğla İli Muhtarlar Federasyonu, ikinci ziyareti Milas Kaymakamı Eren Arslan’a yaptı. 
Ziyarette yeni kurulan federasyonun ve yeni yönetim kurulunun hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Arslan, vatandaşlara etkin, verimli, kaliteli kamu hizmeti sunulmasındaki çalışmalarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.
 Federasyon Başkanı Akay ise federasyon olarak yürütecek oldukları çalışmalar hakkında Kaymakam Arslan’a bilgi verdi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık