Muhtarlara ADM ve Telekom’dan bilgilendirme sunumu

2020 yılının ilk muhtarlar toplantısı, Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirildi. Daha önceki toplantılarda sıkça işlenen Telekom ve ADM şikâyetlerine karşı yetkililer tarafından bilgilendirme sunumu yapılırken, diğer konularda muhtarlardan talep ve soru gelmedi.  

Muhtarlara ADM ve Telekom’dan bilgilendirme sunumu
  • 22 January 2020, Wednesday 12:03

Yılın ilk muhtarlar toplantısı, dün saat 10.00’da Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Toplantıya Milas Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan, İlçe Vaizi Salih Rifat Şen, Telekom Müdürü Birol Acar, ADM İşletme Şefi Atilla Uzunoğulları’nın yanı sıra daire amirleri ve muhtarlar katıldı.
Toplantı; Kaymakam Arslan’ın muhtarların taleplerine ilişkin sorusuyla başladı. Bu sırada muhtarlardan sorun ve talep gelmeyince, Telekom Müdürü Birol Acar’ın sunumuna geçildi. Müdür Acar, şirketin örgütlenme yapısı hakkında bilgi verdi. Teknolojik altyapı yatırımlarının her geçen gün geliştiğini belirten Acar, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.
ADM İşletme Şefi Atilla Uzunoğulları ise, Milas’ta 700 dağıtım trafosu bulunduğunu, Milas’ın Muğla’da en çok abonesi olan 3. İlçe olduğunu, 769 genel aydınlatma tesisatı ile Muğla 2.’si olduğunu, 132 sanayi grubunda müşterisi ve 6 bin 200 adet tarımsal sulama abonesi ile Muğla 1.’si olduğunu ve Milas’a 7 yılda 49 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. Uzunoğulları, ayrıca sokak aydınlatmaları arızalarını muhtarların yerine vatandaşların ihbar etmesi gerektiğini belirtti.
Toplantı, muhtarların ADM ve Telekom konusundaki taleplerini aktarmasıyla devam etti. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık