MUSKİ, Çamlıbelen’in su sorununu da çözdü

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

MUSKİ, Çamlıbelen’in su sorununu da çözdü

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas ilçesi Çamlıbelen Mahallesinde yaz aylarının kurak geçmesi ve su kaynaklarının yetersizliği nedeniyle yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldırmak için mahalleye yeni içme suyu hattı çekti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Milas ilçesinde içme suyu hat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçemizin birçok mahallesinde içme suyu hat yenileme ve imalat çalışmalarını sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında Çamlıbelen Mahallemizde yeni içme suyu hat çalışması gerçekleştirdi.

Çamlıbelen Mahallesinde yaz aylarının kurak geçmesi ve su yetersizliği nedeniyle yaşanan su sıkıntısını ortadan kaldırmak için MUSKİ ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda, Kalınağıl Mahallesinden su takviyesi sağlanarak yeni içme suyu hattının çekilmesine karar verildi.

MUSKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Kalınağıl Mahallesinden çekilen yeni içme suyu hattı ile Çamlıbelen Mahallesinin su sıkıntısı ortadan kaldırıldı.

Çamlıbelen Mahallesinde yapılan yeni içme suyu hat çalışmaları ile ilgili olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Yaz aylarının kurak geçmesi ve su kaynaklarının yetersizliği nedeniyle Çamlıbelen Mahallesinde su sıkıntısı yaşanıyordu. Kuyuların kuruması ile birlikte mahalledeki su sıkıntısı kurak geçen yaz aylarında daha çok hissediliyordu. MUSKİ ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda Çamlıbelen Mahallesinin su sıkıntısını ortadan kaldırmak için Kalınağıl Mahallesinden takviye su ile birlikte yeni içme suyu hat çalışması yapılmasına karar verildi. Çalışmaların tamamlanmasından itibaren Çamlıbelen Mahallesine Kalınağıl Mahallesinden takviye su sağlanarak mahallede devam eden su kesintisinin önüne geçildi ve ayrıca vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri içme suyu hatları hizmete sunuldu” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık