MUSKİ Genel Müdürü Ülgen, Milaslı muhtarları dinledi

​​​​​​​Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Milaslı muhtarların taleplerini dinledi.

MUSKİ Genel Müdürü Ülgen, Milaslı muhtarları dinledi
  • 19 June 2021, Saturday 12:59

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Baki Ülgen, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile birlikte Milas Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Genel kurul toplantısı sonucu güven tazeleyen Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve ekibini tebrik eden Başkan Tokat ve Ülgen, daha sonra muhtarların taleplerini dinledi.

Başkan Tokat’a ve Müdür Ülgen’e teşekkür eden Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Milas’ta sorunların çözümünde, özellikle kırsala hizmet götürülmesinde muhtarların büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Muhtarlarımızın taleplerini dikkate aldığınız içinçok teşekkür ediyorum. Umarım vatandaşımızın ihtiyacı olan yatırım ve çalışmalar biran önce tamamlanır." diyerek kurum amirleri ve müdürleriyle olan toplantıları çok önemli bulduklarını söyledi.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün planlamalar dahilinde tüm Muğla’ya hizmet sunduğunu hatırlatan Müdür Ülgen, Milas’taki muhtarların taleplerini not ettiğini ve bu taleplerin karşılanması için çalışacaklarını kaydetti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık