Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Mustafa Yüksel Meclis Başkanı, Reşit Özer Yönetim Kurulu Başkanı

​​​​​​​Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim süreci tamamlandı. 3 Ekim’de İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan seçimde seçilen 26 meclis üyesinin, yine İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan seçimlerde Mustafa Yüksel meclis başkanlığına seçilirken Reşit Özer başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ile Genel Kurul delegeleri, Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi.

Mustafa Yüksel Meclis Başkanı, Reşit Özer Yönetim Kurulu Başkanı
  • 07 October 2022, Friday 14:31

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim süreci tamamlandı. 3 Ekim’de İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan seçimde seçilen 26 meclis üyesinin, yine İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan seçimlerde Mustafa Yüksel meclis başkanlığına seçilirken Reşit Özer başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri ile Genel Kurul delegeleri, Disiplin Kurulu üyeleri de belirlendi.

İlçe Seçim Kurulu tarafından MİTSO’nun yeni seçilen meclis üyelerinin katılımıyla saat 13.00 – 15.00 arasında yapılan seçimlere Reşit Özer başkanlığındaki tek yönetim kurulu listesi ile girildi.
Seçim sonucunda MİTSO’nun yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:
Reşit Özer, Hasan Tiryakioğlu, Mehmet Yiğit, Hüseyin Aykal, Ejder Üstek, Soner Çamlıbelen, Seyhun Ozan
Seçimde TOBB Genel Kurul Delegeliğine ise şu üyeler seçildi:
Kadir Karagülle, Özer Topuz
MİTSO’nun disiplin kurulu asıl üyeliklerine seçilenler de şöyle:
Avcı Teknik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. – Ali Avcı
Mylasa Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. – Emel Baydar
Artı 1 Makine Müh. İm. İnş. Taah. Tur. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. – Mehmet Tolga Keskin
Bimka İnşaat Taah. Müş. Maden. Mob. Tur. San. tic. Ltd. Şti. – Harun Reşit Çavuşoğlu
Tireli EğitimTarım Ürünleri İmalat İnş. Taşıma Paz. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti – Özcan Özer
Pomelon AVM Yönetim Hiz. Danışmanlık ve Oranizasyon A. Ş. – Yiğit Taban
İlçe Seçim Kurulu tarafından meclis üyeleri arasında yapılan ve yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği seçimin ardından yeni MİTSO meclisi ilk toplantısını yaptı. En yaşlı üye olarak Mehmet Yiğit tarafından açılan oturumda Reşit Özer, Mustafa Yüksel‘i meclis başkanlığına aday gösterirken Mustafa Yüksel de meclis başkan yardımcılıklarına Özer Topuz ile Özcan Gül‘ü, Meclis katipliğine ise Yasin Erol‘u önerdi. Yapılan oylamada aday gösterilenler oybirliği ile seçildiler.
Yeniden meclis başkanlığına seçilen Mustafa Yüksel, yardımcıları Özer Topuz ve Özcan Gül ile meclis katibi Yasin Erol divana geçerek oturumu sürdürdüler. Mustafa Yüksel’in yönetim kurulu başkanlığına önerdiği Reşit Özer ile yönetim kurulu üyeliklerine önerdiği Hasan Tiryakioğlu, Mehmet Yiğit, Hüseyin Aykal, Ejder Üstek, Soner Çamlıbelen ve Seyhun Ozan oybirliği ile MİTSO yönetim kurulu üyesi oldular.
Seçimlerin ardından bir konuşma yapan MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel “Biz MİTSO olarak bir aileyiz. Aile olarak da çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yüksel, yeni seçilen meclis üyelerinden yeni dönem için projeler getirmelerini isteyerek “Bu proje önerilerini yine hep beraber değerlendirerek bir sıralama yapacağız. Bu sıralamaya göre çalışmalarımı sürdüreceğiz ve bunları dört yıl içinde gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi ve tüm meclis üyelerini kutlayarak başarılar diledi.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de yaptığı konuşmada seçimlerde oy kullanan oda üyelerine, seçimlerde çalışan adaylara çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Yeni seçilenleri de kutlayan Reşit Özer “Önümüzde Milas OSB’nin tamamlanması, TOBB Anaokulunun yapımı, Zeytin Hasat Şenliği gibi çok önemli işler var. Bunları hep birlikte, kısa süre içinde başaracağız. Muğla’nın ilk ve tek OSB’si olan Milas OSB’de ilk fabrikanın temeli atıldı. Birkaç hafta içinde 7 – 8 fabrikanın daha yapımına başlanacak. TOBB Anaokulunun yapımına da önümüzdeki Kasım ayında başlayacağımızı umuyorum. Bu dönemde daha pek çok büyük projemiz olacak ve bunları yine hep birlikte başaracağız” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis