Mutfağım Şahane Programı, Milas mutfağıyla dün ekrandaydı..

Kanal 7’de yayınlanan Özlem Tunca Esirgenç’in sunduğu Mutfağım Şahane programı dün saat 14:20’de, Karacahisar özel bölümüyle yayınlandı.

Mutfağım Şahane Programı, Milas mutfağıyla dün ekrandaydı..
  • 27 January 2021, Wednesday 13:11

İzleyicilerin severek takip ettiği Mutfağım Şahane programı, Milas’ın Karacahisar Mahallesi’nde çekimlerini gerçekleştirmişti. Türkiye’nin dört bir yanını gezerek, doğal güzellikleri, yöresel lezzetleri ve kültürel değerleri ekranları başındaki izleyiciyle buluşturan Özlem Tunca Esirgenç’in sunduğu program dün, Karacahisar özel bölümüyle izleyiciyle buluştu. Etli aş, ekşili köfte, etli nohut yemeği, zeytinyağlı yaprak sarma, çaykama, kabak tatlısı gibi Milas’ın eşsiz lezzetlerinin yapıldığı programda, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat da programda ot kavurması pişirdi.

Dünkü yayın öncesi konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Mutfağım Şahane programı bugün Karacahisar özel bölümüyle ekranlarda olacak. Milas’ımızın benzersiz lezzetlerinden olan Ot Kavurması yemeğimizi yaparak ben de Milas’ın tanıtımı noktasında bir katkı sundum. Programı, saat 14.20’de Kanal 7 ekranlardan takip edebilirsiniz” demişti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık