‘Narko Timler’ Milas sokaklarında …

Adem KANKAYNAR -

‘Narko Timler’ Milas sokaklarında …

 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve bağımlılık yapan diğer maddelere karşı başlattığı çalışma kapsamında Milas’ta, okul önlerinde ve ilçe merkezindeki bazı caddelerde uygulama ve bilgilendirme çalışması yaptı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir günlük mesailerini Milas’a ayırdılar ve ilçemiz merkezindeki birçok okulun önünde ve bazı caddelerde broşür dağıtarak, uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda bilgilendirmede bulundular.

 

“Sokağımda

uyuşturucu var”

Narko Timler tarafından ilçemiz merkezinde yapılan bilgilendirme çalışması kapsamında dağıtılan broşürde, “Sağlıklı bir nesil, mutlu bir gelecek için maddeye değil, hayata bağlan” mesajının yanı sıra bu tür olayların tereddüt edilmeden 0555 155 48 48 numaralı ihbar hattına ulaşılması için de “Sokağımda uyuşturucu var” sloganı yer alıyor.

Ekipler, okul önlerinde ve caddelerdeki çalışmalarının ardından Atapark’ta Milas Kaymakamı Eren Arslan ile bir araya geldiler.

Yapılan çalışma için teşekkür eden Kaymakam Arslan, “Bu alanda yapılan tüm çalışma, verilen tüm çabayı son derece önemsiyoruz. İlimiz ve tüm ilçelerde bu çalışmalar aralıksız devam ediyor. Kolluk kuvvetlerimiz sadece uyuşturucu ile değil, bağımlılık yapan tüm maddelerin yanı sıra teknoloji bağımlılığı ile de mücadele ediyor. Özellikle teknoloji bağımlılığında gençlerimizi olumsuz yönde etkileyen, istenmeyen sonuçlara neden olan hususlara karşı da büyük bir mücadele veriliyor. Biz bu konuda kararlıyız, ancak bu mücadele yalnızca bizim çabalarımızla kesin bir sonuca ulaşmaz. Bu sorun sadece bizlerin çözmesi gereken bir sorun da değil. Bu konuda bütün topluma görev ve sorumluluk düşüyor. Topyekün mücadele verildiğinde başarıya ulaşmak mümkündür” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık