NARKOTİK EĞİTİM TIR’I MİLAS’TA..

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Milas Atapark’a konuşlanan Narkotik Eğitim TIR’ına gelerek bilgilendirmelerden yararlanan vatandaşlar, uyuşturucu maddenin insan sağlığına verdiği fiziksel ve psikolojik zararları çarpıcı bir biçimde tanık oldu.  

NARKOTİK EĞİTİM TIR’I MİLAS’TA..
  • 03 September 2019, Tuesday 10:44

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Milas Atapark Meydanı’nda Narkotik Eğitim TIR’ını konuşlandırarak, vatandaşlara uyuşturucu maddenin verdiği zararları anlatıyor. 40 metrekarelik modern eğitim TIR’ına gelen vatandaşlar, dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudunda yarattığı olumsuz etkileri görebiliyor. Öğrencilerin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği TIR’da görevli narkotik uzmanı polisler ayrıca uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları kapsamında özellikle gençlere, ailelere ve vatandaşlara önemli bilgiler veriyor.

TIR’a gelerek narkotik suçlarla mücadelede vatandaşa düşen görevlerin de bilincine varan Milas halkı, bu tür eğitimlerin uyuşturucu maddeyle mücadelede çok önemli olduğunu belirterek, çalışmada emeği geçen kurum amirlerine ve personele teşekkür etti.

Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında "bilinen yanlışları düzeltmek üzere" Milas’a gelen Narkotik Eğitim TIR’ı iki gün Atapark’ta vatandaşların ziyaretleri sonrasında ilçemizden ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık