Neşet Ertaş adı parka verildi

Milas Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda, ilçemiz Emek Mahallesi Karadağ Caddesi üzerinde bulunan park alanına ünlü halk ozanı Neşet Ertaş ismi verildi.

Neşet Ertaş adı parka verildi

Mecliste oybirliği ile alınan karar sonrası, İlçemiz Emek Mahallesi Karadağ Caddesi üzerinde Milas Belediyesi tarafından yapılan parka, ünlü halk ozanı merhum Neşet Ertaş’ın ismi verildi.

Meclis toplantısında gündem maddeleri arasında ele alınan konu üzerinde AKP Belediye Meclis Üyesi Hürol Önder söz almış ve merhum sanatçı Neşet Ertaş’ın herkes tarafından çok sevildiğini, değerli bir sanatçı olduğunu belirterek; “İsminin verilmesinden de hiç kimse herhangi bir rahatsızlık duymaz. Ancak Milas Belediyesi olarak geçmişten bugüne bu tür yerlere isim verirken daha çok kendi yerel değerlerimizin adını vermeyi uygun görmüştük. Öbür türlü bugün Neşet Ertaş, yarın başka bir isim karşımıza gelir” diyerek itiraz etmişti ancak oylama sırasında kendisi de ‘evet’ oyu vermişti.

Parka, Neşet Ertaş isminin verilmesi özellikle mahalle sakinleri başta olmak üzere toplumun büyük bir kesiminde memnuniyet yarattı.

Konu ile ilgili Milas Belediyesi de halkın ortak malı olarak kabul edilen bu tür kamu malına bütün toplumun sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık