Nüket Türkmen toprağa verildi

ÖNDER Haber -

Nüket Türkmen toprağa verildi

ÖNDER Haber -

İlçemizin tanınmış iş adamlarından M. Önol Karadeveci’nin kızı Nüket Karadeveci Türkmen, Cumantesi günü evinde ölü bulundu... İzmir’deki turizm şirketinde işlerinin iyi gitmemesi üzerine psikolojik bunalıma giren ve canına kıyan 37 yaşındaki Nüket Karadeveci Türkmen ilçemizde toprağa verildi…

İzmir’in Hatay Semti’nde, kardeşiyle kurduğu turizm şirketinde işler iyi gitmeyince psikolojik bunalıma giren Nüket Karadeveci Türkmen Cumartesi günü saat 05.00 sıralarında evinde kardeşine ait silahla intihar etti. Milaslı ünlü iş adamı M. Önol Karadeveci’nin kızı Türkmen, işadamı eşi Günhan Türkmen ile 11 aylık bebeği uyuduğu sırada mutfakta tabancayla bir el başına ateş etti.

Silah sesine uyanan Günhan Türkmen, eşini kanlar içinde bulunca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekiplerince yakındaki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Nüket Türkmen, yaşam mücadelesini kaybetti. Evdeki araştırmada ise Nüket Türkmen’in intihar ettiği tabancanın aynı zamanda şirketinde ortağı olan kardeşine ait olduğu belirlendi.

Milas’ta toprağa verildi…

Yaşanan olayın ardından Nükhet Karadeveci Türkmen’in cenazesi Cumartesi günü akşam saatlerinde memleketi Milas’a getirildi. Türkmen’in cenazesi Pazar günü Ulu Cami’nde öğlen namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gözyaşlarıyla uğurlandı…

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen cenaze töreni sırasında Nükhet Karadeveci Türkmen’in babası, kardeşleri, eşi ve sevenleri gözyaşlarına hakim olamadılar.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık