Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Öğrencilere çay ve simit ikramı gerçekleştirilecek

​​​​​​​Üniversitelerin yeni eğitim öğretim dönemlerine başlamasıyla birlikte ülkemizin farklı bölgelerinden üniversite eğitimlerini almak için ilçemize gelen öğrenciler için Milas Belediyesi çay-simiti ikramı ile destek oluyor.

Öğrencilere çay ve simit ikramı gerçekleştirilecek
  • 19 October 2021, Tuesday 14:44

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçemizde bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü önünde öğrencilere bu sabah çay ve simit ikramı gerçekleştirecek.

20 Ekim 2021 Çarşamba günü sabah saat 08:00’den itibaren başlayacak olan çay ve simit ikramından tüm öğrenciler yararlanabilecek.

Öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum

Öğrencilerin her zaman destekçisi olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “İlçemize gelen ve yeni eğitim-öğretim dönemlerine başlayan öğrencilerimizi sıcak bir şekilde karşılamak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ihtiyaç duydukları her noktada yardımcı olabilmek ve sorunlarına çözüm bulabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Tüm öğrencilerimize ilçemize tekrardan hoş geldiniz diyor, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis