Öğrencilere kahvaltı ikramı gerçekleştirildi

Milas Belediyesi tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu önünde öğrencilere kahvaltı ikramı yapıldı.

Öğrencilere kahvaltı ikramı gerçekleştirildi
  • 21 October 2021, Thursday 10:08

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı personel tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu önünde sabah saatlerinde öğrencilere çay ve simit ikramı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ikramlardan birçok öğrenci ücretsiz bir şekilde faydalandı.

“Gençlerimizin Yanındayız”

Milas Belediyesi İkram Aracı ile birlikte gerçekleştirilen kahvaltı ikramına Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yanı sıra CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve CHP il ve ilçe yöneticileri de katıldı. Öğrencilere ikramlarda bulunan Başkan Tokat, gençlerle bir süre sohbet etti. Sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen ikramla ilgili açıklama yapan Başkan Tokat, “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Yüksekokulu'nda eğitim hayatına devam eden öğrencilerimize kahvaltı ikramında bulunduk. Geleceğimiz, gençlerimiz. Her zaman tüm imkanlarımızla gençlerimizin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık