Öğrencilere ‘Meslek Tanıtımı’ Etkinliği

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Öğrencilere ‘Meslek Tanıtımı’ Etkinliği

 

Özel Milas Final Temel Lisesi, öğrencilerine yönelik ‘Meslek Tanıtımı’ etkinliği düzenlendi…

29 Aralık Cuma günü, Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda yapılan etkinliğe, Dr. Oğuzhan Görgülü, Diş Hekimi Halil Akyol, Eczacı Çağdaş Savaş, Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş, Mimarlar Odası Milas Temsilcileri Mimar Ayşegül Keskin ve Merve Avcı, Avukat Ergin Çelik, Psikolog Zehra Akyürek, İç Mimar Bülent Sezgin, Harita ve İnşaat Mühendisi Ali Avcı, Jeoloji Mühendisleri Odası Milas Temsilcileri Jeoloji Mühendisi Azmi Peker ve Cihan Uyanık konuşmacı olarak katıldılar.

Program kapsamında saat 10’da başlayan meslek tanıtım etkinliğinde, katılımcılar, önce üniversite yıllarındaki akademik eğitimler, daha sonra iş hayatında karşılaştıkları durumlarla ilgili bilgiler verdiler.

Oturumun ikinci bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan katılımcılar, Özel Milas Final Lisesi Rehberlik Servisi’nin meslek seçiminde farkındalık yaratmak için, bu yıl başlattığı ‘Meslekleri iş yerinde tanıma ve çalışmaları yerinde görme uygulaması’nın önemine değindiler.

Oturumun son bölümünde, Okul Müdürü Osman Oturak, etkinliğe katılanlara kurumu adına teşekkür ederek katılım belgelerini sundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık