Öğretmenler Günü’nde trafik canavarına kurban iki öğretmenimiz…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Öğretmenler Günü’nde trafik canavarına kurban iki öğretmenimiz…

İlçemizden Aydın istikametine gitmek üzere yola çıkan ve Pınarcık Mahallesi civarında başka bir araçla kafa kafaya çarpışan emekli öğretmen Sultan & Kamber Pak çifti, geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettiler.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün kutlandığı bu günde, geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden Emekli Öğretmenler Sultan & Kamber Pak çifti, tüm ilçede üzüntü yarattı.

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, ilçemize bağlı Pınarcık Mahallesi D525 karayolu üzerinde seyir eden ve Kamber Pak’ın kullandığı 07 SC 639 plakalı otomobil ile Aydın yönünden Muğla istikametine gelen 35 HVT 21 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Şerit ihlali yaptığı iddia edilen 35 HVT 21 plakalı araç içindeki; Hayrettin Sünbül, Mehmet Sünbül ve Önder Battal adlı 3 kişi yaralanırken, Sultan ve Kamber Pak çifti sıkıştıkları araç içinde hayatlarını kaybettiler.

Yaralanan 3 kişi ambulanslarla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, emekli öğretmenler Sultan ve Kamber Pak çiftinin cansız bedenlerini sıkıştıkları otomobil içerisinden çıkarmak için itfaiye erleri uzun süre çaba harcadılar.

Güvenlik güçlerince başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık