OHAL'siz bir yıl...

ÖNDER Haber * -

OHAL'siz bir yıl...

 

T. Maden - İş Yatağan ve Havalisi Şubesi üyeleri ve Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Şubesi yöneticileri, yeni yılı Maden Direktörlüğü Sosyal Tesisleri Lokalinde birlikte karşıladılar. Maden işçileri, geceye eş ve çocuklarıyla katıldı.

Yılbaşını karşılama yemeğinde konuşan T. Maden - İş Şube Başkanı Osman İlhan, “2018’de OHAL’siz bir yıl” dileğini dile getirerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeni yılda fiili hizmet zammını almak için çalışma ve girişimlerimiz sürecek. 2017’de üyelerimiz üzücü bir iş kazası yaşamadı. Yeni yılın, çalışanlarımız açısından da iş kazasız geçmesi en büyük arzumuz. 2018’in tüm ülkeye ve çalışanlarımıza barış, demokrasi, kardeşlik ve daha iyi yaşam koşulları getirmesini istiyorum.”

Yılbaşı yemeğinde bir araya gelen Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. Maden Direktörlüğü çalışanları, eş ve çocuklarıyla yeni yıla zeybek, horon ve halaylar eşliğinde keyifli bir şekilde başladılar.

Gece, Turgay Ulaş konseriyle daha da renklendi ve maden işçileri yeni yılı havai fişeklerle karşıladılar.

Yılbaşı eğlencesi, “İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar” ve “10. Yıl” marşlarının hep birlikte söylenmesiyle, büyük bir coşkuyla sona erdi ...

(* Nevzat Çağlar TÜFEKÇİ’nin “Maden İşçileri, Yeni Yılı Eş ve Çocuklarıyla Karşıladı” başlıklı haberinden yararlanılmıştır.)

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık