‘Okçuluk Büyük Bayanlar’da Türkiye İkinciliği Milas’ın!

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

‘Okçuluk Büyük Bayanlar’da Türkiye İkinciliği Milas’ın!

Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ilçemizde ‘okçuluk sporu’ ile ilgili sevindirici gelişmelere dikkat çekilerek, “İlçemizdeki okçuluk başarısının artması ile daha çok gencimizi bu sporla tanıştırmak ve yeteneklerini keşfetmek için; her yıl 15 - 19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Gençlik Haftasında Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü 15.00 - 20.00 saatleri arasında Gençlik Haftası Panayır Alanı kurarak hem Okçuluk hem de diğer spor branşlarının tanıtımı ve faaliyetleri gerçekleştirilecek” denildi.

Konuyla ilgili olarak, Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle …

“Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak gençlerimizin isteklerini karşılamada onların ilgi duyduğu alanlarda destek vermeye devam ediyoruz. 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının başlangıcından itibaren çalışma alanı konusunda daha rahat bir yer arayan Gülçin Balık’a gençlik merkezimizin kapısın açarak Okçuluk faaliyetini gençlik merkezimizde gerçekleştirmesini sağladık. Yapılan düzenli antrenman ve faydalı çalışmalar meyvesini verdi. Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen ve 75 kulüpten 631 sporcunun katıldığı 2018 Gençlik Kupasında Gülçin Balık, takım arkadaşları Songül ve Sevda ile birlikte takım halinde Büyük Bayanlar Türkiye İkincisi olarak bizleri gururlandırmıştır.

Gülçin ve arkadaşları bu başarı ile Milli Takım Seçmeleri Barajına kalarak bu yaz gerçekleştirilecek Avrupa Kupasına gitmek için büyük bir avantaj yakaladılar.

İlçemizdeki okçuluk başarısının artması ile daha çok gencimizi bu sporla tanıştırmak ve yeteneklerini keşfetmek için; her yıl 15 - 19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Gençlik Haftasında Milas Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü 15.00 - 20.00 saatleri arasında Gençlik Haftası Panayır Alanı kurarak hem Okçuluk hem de diğer spor branşlarının tanıtımı ve faaliyetleri gerçekleştirilecek.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık