Okul çıkış saatinde kaza…

Adem KANKAYNAR -

Okul çıkış saatinde kaza…

İlçemiz Hayıtlı-Ahmetçavuş Mahallesi Merkez İlköğretim Okulu önünde, karşıdan karşıya geçmek isteyen 9 yaşındaki Ekrem Can Uzun’a araç çarptı. Yaralanan Uzun, ambulans gelmeyince özel bir araçla hastaneye kaldırıldı.

 

Hayıtlı-Ahmetçavuş Mahallesi Merkez İlköğretim Okulu önünde meydana gelen kazada, görgü tanıklarının ifadesine göre 9 yaşındaki Ekrem Can Uzun adlı öğrenci, okul çıkışı sonrası karşıdan karşıya geçmek için aniden yola fırladı. Öndeki araç çarpmaktan son anda kurtulurken, arkadan gelen Bilal Çetin (1960) idaresindeki 48 LC 486 plakalı minibüs, yaklaşık 7-8 metre fren yapmasına ve çocuğa çarpmamak için direksiyon kırmasına rağmen 9 yaşındaki Uzun’a çarptı.

Kafasının arkasından darbe alan ve kanlar içinde yerde yatan talihsiz çocuğa ilk müdahale, çocuklarını okul çıkışı bekleyen öğrenci velileri ve olay yerinde tesadüfen bulunan bir ATT görevlisi yaptı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verildi ancak uzun süre beklenmesine rağmen ambulansın gelmemesi üzerine kaza geçiren Ekrem Can Uzun, özel bir araçla Özel İzan Sağlık Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın oluş şeklini anlamak ve tutanak tutmak için incelemelerde bulunurken, bir yandan da görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Öte yandan araç sürücüsü Bilal Çetin ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık