‘Okul-Sektör buluşması’

ÖNDER Haber -

‘Okul-Sektör buluşması’

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu’nca, Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Aşçılık Programı öğrencilerinin sektör temsilcileriyle buluştukları bir etkinlik düzenlendi.

Konuyla ilgili olarak Milas MYO’ndan yapılan açıklamada, “Turizm sektörüne kalifiye eleman kazandırmayı amaçlayan Milas Meslek Yüksekokulu, turizm sektöründe faaliyet gösteren firmaların okulda tanıtım yapmasını, Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Aşçılık Programı öğrencilerinin staj ve iş başvuruda bulunmalarını sağlayacak bir etkinliğe daha imza atmış oldu. Bodrum yarımadasında faaliyet gösteren büyük firmaların stantlar kurduğu ‘Tanıtım Günü’ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Firmaların çalışma şartlarını anlattıkları ve çeşitli ikramların olduğu stantlar ayrı ayrı ilgi çekmeye çalıştı. Öğrencilerimiz, böylesine kaliteli bir rekabet ortamında kendilerini güvende hissederek mesleklerinde ilerleyebileceklerini görmüş oldular. Bu tür etkinlikler aynı zamanda mezun öğrencilerimize de kendi alanlarıyla ilgili işyerlerinde çalışabilmeleri için bir fırsat olmaktadır” denildi.

Milas MYO’nda önceki gün 10-16 saatleri arasında gerçekleştirelen ‘Okul-Sektör Buluşması’ etkinliğine, Milas MYO Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Demir de katılarak stantları gezdi ve yetkililerden bilgiler alıp katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık