“Okula gitmeyip sigara içtiği için”miş!

ÖNDER Haber -

“Okula gitmeyip sigara içtiği için”miş!

Koru Sanayi Sitesinde bir çocuğa şiddet uygulandığına ilişkin ihbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri bir kişiyi gözaltına aldı…

Baharlı Mahallesi sınırları içindeki Koru Sanayi Sitesi’nde, bir çocuğun, üzerindeki elbiselerin çıkarılarak kemerle dövüldüğünü gören bir vatandaş durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri, 13 yaşındaki İ. Ç.’yi kemerle dövdüğü gerekçesiyle Ö. Ç.’yi (39) gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Ö. Ç., ifadesinde, İ. Ç.’nin oğlu olduğunu, oğlunun okula gitmediği yönünde bilgi gelmesinin ardından oğlunu aramaya başladığını ve okula yakın bir yerde sigara içerken gördüğünü, bunun üzerine oğlunu Koru Sanayi Sitesi’ne getirerek korkutmak amacıyla dövdüğünü söyledi.

Şiddete uğrayan İ. Ç. ise yaşananların ardından babasından şikayetçi olmadı. Baba Ö. Ç. “Kasten Yaralama” iddiasıyla Milas Adliyesi’ne sevk edildi. İ. Ç. İse annesi S. Ç.’ye teslim edildi.

Savcılıkta ifadesine başvurulan baba Ö. Ç. serbest bırakıldı.

 

Yeniden gözaltında

Önceki gün gözaltına alınan ve serbest bırakılan baba Ö.Ç. savcılığın itirazı üzerine dün öğlen saatlerinde yeniden gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından adliyeye getirilen baba Ö.Ç.’nin ifade işlemleri gazetemiz yayına hazırlandığı saatlerde devam etmekteydi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık