‘On bir Ayın Sultanı’ başladı

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

‘On bir Ayın Sultanı’ başladı

‘On bir Ayın Sultanı’ Ramazan ayı, dün akşam kılınan ilk teravih namazı ile başladı ve dün gece ilk sahura kalkıldı. Bugün tutulan ilk oruçlar bu akşam açılacak ...

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel İftar Buluşmaları’ ise 29 Mayıs Pazartesi günü Burgaz Mahallesi’nde başlayacak (Burgaz Camii altı Mehmet Çavuş sokak).

İftar buluşmaları daha sonra 30 Mayıs Salı- Beçin Mahallesi (Belediye binası yanı) / 1 Haziran Perşembe- (Salı Pazarı) / 2 Haziran Cuma- Selimiye Mahallesi (Belediye arkası düğün alanı) / 5 Haziran Pazartesi- Cumhuriyet Mahallesi (Ahmet Yesevi Caddesi, Memur evleri arkası) / 7 Haziran Çarşamba- Bafa Mahallesi (Pazar yeri) / 9 Haziran Cuma- Güllük Mahallesi (Belediye önü) / 12 Haziran Pazartesi- Cumartesi Pazarı / 14 Haziran Çarşamba- (Merkez Ortaokulu) / 16 Haziran Cuma- Ören Mahallesi (Belediye önü) / 19 Haziran Pazartesi- (Akkent Pazaryeri) / 21 Haziran Çarşamba- (Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası bahçesi) ve 23 Haziran Cuma- (23 Nisan İlk ve Orta Okulu bahçesi) takvimine göre gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek Ramazan/Şeker Bayramı’nın ilk günü 25 Haziran Pazar.

26 Mayıs Pazartesi günü sürecek olan Bayram, 27 Haziran Salı günü sona erecek.

Hayırlı, huzurlu, sağlıklı Ramazanlar diliyoruz …

 

Milas Belediye Başkanı

Muhammet Tokat’ın

mesajı ...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ramazan’ın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Başkan Tokat, “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğu”nu belirterek, Milaslıların ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutladı.

Ramazan-ı Şerif’in insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Tokat’ın mesajı şöyle:

“Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan-ı Şerif, dini açıdan taşıdığı anlamın yanı sıra sosyal olarak da tam bir dayanışma dönemidir. Halkımızın bu kutsal ayda yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif’i bu erdemli özelliklerin yerleşmesi için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Ramazanın, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık