ÖNDER, teşekkür ediyor!

ÖNDER, teşekkür ediyor!
  • 07 January 2015, Wednesday 7:47

ÖNDER Haber -

ÖNDER, geçen yılın Temmuz ayından bu yana, YAYSAT’ın yaygın dağıtımıyla siz sevgili okurlarımızla ilçemizin hemen hemen her noktasında buluşuyor.

ÖNDER’in her geçen gün (gerek basılı olarak gerekse ‘web sayfası’ndan) daha çok okunuyor olmasından ötürü büyük bir hoşnutluk yaşıyoruz.

Yıllardır, "ÖNDER, okunacak gazete" diyoruz ve bunun karşılığını alıyor olmaktan büyük bir keyif duyuyoruz.

Çünkü ÖNDER, gerçekten okunuyor.

Bir gazetenin ‘tek hedefi’nin her geçen gün daha çok, daha da çok okunmak olduğunu çok iyi bilen; gazetemizin hazırlığından basımına ve dağıtımına dek emek veren tüm çalışanları, bu hedefi hep büyüte büyüte kararlı ve büyük adımlarla yürüyor olmaktan duydukları mutluluğu siz okurlarımızla paylaşıyorlar.

YAYSAT tarafından dağıtımı yapılan gazetemizin satış noktaları arasına 2014’ün son ayında Milas Bodrum Havalimanı da eklendi.

11 Nisan 2015’te 43’üncü yaşını doldurup 44 yaşına girecek olan ÖNDER, siz okuyucularıyla birlikte, Milas’ın, her geçen yıl daha güçlü, daha çok okunan gazetesi olmakla büyük gurur duyuyor ve bu gururu da siz okurlarıyla paylaşıyor.

ÖNDER’i var eden, ÖNDER’e emek veren herkese ve elbette gazeteyi gazete yapan tüm ÖNDER okurlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık