‘Onur MotoGarage’dan renkli açılış

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

‘Onur MotoGarage’dan renkli açılış

 

Motosikleti ‘hayat tarzı’ edinmiş motosiklet tutkunları için ilçemizde yeni bir işletme açıldı … Onur MotoGarage adıyla hizmet vermeye başlayan işletmenin açılışı Bodrum, Marmaris, Yatağan, İzmir, Kuşadası, Söke, Didim ve Aydın’dan gelen motosiklet tutkunlarının katılımıyla renklendi …

Onur Demirkan’ın işletmeciliğini yaptığı, motosiklet transfer ve taşımacılık, motosiklet lastik balansı, ekipmanı ve bakımı alanında hizmet veren Onur MotoGarage’ın açılışı gerçekleştirildi.

İsmetpaşa Mahallesi Özgürlük Caddesi’nde hizmete sunulan Onur MotoGarage’ın açılışına Bodrum, Marmaris, Yatağan, İzmir, Kuşadası, Söke, Didim ve Aydın’dan motosiklet meraklıları katıldı.

Birbirinden farklı motosikletleriyle açılışa renk katan motosiklet tutkunlarını ağırlayan işletme sahibi Onur Demirkan, “Kendim de motosiklet tutkunuyum. Sevdiğim bir işi yapmanın heyecanını yaşıyorum. Motosiklet sürücülerinin sorunlarını, sıkıntılarını, kullandıkları motorları yakından biliyorum. İşletmemizi hizmete sunarken tüm detayları düşündük. İnşallah, yardıma ihtiyaç duydukları her an motosiklet sürücülerinin ve motorlarının yanında olacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık