Ören İlkokulu Okul Aile Birliği’nin Belediye’den istemleri var

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Ören İlkokulu Okul Aile Birliği’nin Belediye’den istemleri var
  • 27 December 2017, Wednesday 8:44

 

Ören İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Özcan Cilenger ve yöneticiler Cemalettin Aktaş ve Kamil Görgen, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret edip Ören İlkokulu’nun sorunlarını dile getirerek destek istediler.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Okul Aile Birliği Başkanı Cilenger, Başkan Tokat’a Ören İlkokulu’nda yaşanan sorunları ve eksiklikleri anlatarak, tüm öğrenci velileri adına destek taleplerini iletti.

Okulda çocukların alışveriş yaptıkları kantinin yetersiz kaldığı ve kötü şartlarda hizmet verilmeye çalışıldığı, Ana Sınıfı bahçesinin düzenlenmesi ve yeni oyun parkı kurulması, Okulun foseptik sorunu ve diğer eksikliklerin giderilmesi gerektiği konularında Başkan Tokat’tan yardım isteyen Cilenger; “Başkanımızın okullara ve eğitime verdiği desteği biliyoruz. Eminim bizim taleplerimizi de en yakın zamanda gerçekleştirecektir” dedi.

Okul Aile Birliği Başkan ve yöneticilerine ziyaret için teşekkür eden Başkan Tokat  da, okuldaki eksikliklerin giderilmesi adına Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğüne gerekli talimatları iletti.

Ziyaret Başkan Tokat’a bir teşekkür plaketi sunulmasının ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık