‘Ören Mahalle Meclisi’ için ilk adım atıldı

A.Kemal KAŞKAR -

‘Ören Mahalle Meclisi’ için ilk adım atıldı

Milas Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Mahalle Meclislerinin oluşturulması yönünde adımlar atmaya devam ediyor.

28 Aralık Çarşamba günü Ören’de gerçekleştirilen ve Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Yürütme Kurulu Üyesi Meliha Tekin ve Ören Muhtarı Bekir Keser’in de aralarında bulunduğu bir grup Örenli yurttaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Ören Mahalle Meclisinin oluşturulması için ilk adım atıldı.

Toplantıda katılımcılara, ‘Milas Kent Konseyi pratiği’, ‘Mahalle Meclilerinin kuruluş ve işleyişi’ konularında bilgilendirmelerde bulunulduktan sonra, Ören Mahalle Meclisi Kurucu Yürütme Kurulu için gönüllü katılım çağrısı yapıldı.

Bu çağrı üzerine isimlerini yazdıran Engin Katran, Hidayet Yazıcı, Cengiz Durgun, Ömer Çakan, Serpil Özkaya, Ümran Özmen, Göksel Aydın, Neşe Un ve Ali Selçuk Sarı adlı yurttaşlar, Milas Kent Konseyi Ören Mahalle Meclisi’nin Kurucu Yürütme Kurulunu oluşturdular.

Toplantıda ayrıca, Ören’in öncelikli sorunları ve Örenli hemşehrilerimizin talepleri ile ilgili görüşmeler yapıldı ve bu anlamda oluşturulacak ‘Ören Gündemi’nin ilçemizin gündemine getirilmesi bakımından izlenecek yol ve kullanılacak yöntemler belirlendi.

Ören Mahalle Meclisi Kurucu Yürütme Kurulu, kendi içinde görev dağılımını yapıp geniş katılımlı buluşmalar düzenleyecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık