“OSB’yi bir an önce tamamlamak istiyoruz!”

ÖNDER Haber -

“OSB’yi bir an önce tamamlamak istiyoruz!”

Özyer Medya Grubu Genel Koordinatörü Sıdıka Kölemen ile birlikte MİTSO’yu ziyaret eden Kanal F Televizyonu ekibinin, “Başkan ve Şehir” programı için MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile röportaj yaptığı bildirildi.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Program Sunucusu Serap Ülkü Özdemir’in yönelttiği soruları yanıtlayan Reşit Özer, Milas’ta başta Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı gibi kurumlar olmak üzere meslek odalarıyla uyumlu bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Milas’ın sorunlarını çözmek için meslek odalarıyla birlikte hareket ediyoruz” dedi.

Özdemir’in Milas OSB ile ilgili sorusu üzerine Reşit Özer, “Biz Muğla’nın önünü açmak için mutlaka Milas OSB’yi bitirmek zorundayız. Milas OSB bitmeden Muğla’da başka ilçelerin OSB yapabilmeleri mümkün değil. Bu nedenle diğer ilçelerin de önünü açmak için bir an önce OSB’yi tamamlamak istiyoruz. Şu anda 73 sanayi parselimiz var. Fakat parsel sayısından daha çok arsa talebi bulunuyor. Altyapı yapımının yüzde 70’ini tamamladığımız anda Milas OSB arazisinin genişletilmesi için de girişim başlatacağız. Milas OSB bittiğinde 1500 / 2000 kişilik istihdam yaratacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Reşit Özer’le yapılan röportaj, 1 saat süren “Şehir ve Başkan” programında yayınlandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık