Ovakışlacık’ta ve Fesleğen ile Demirciler arasındaki yolda …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR

Ovakışlacık’ta ve Fesleğen ile Demirciler arasındaki yolda …

Milas Belediyesi’nin, kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalar kapsamında Ovakışlacık mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları sona ererken, Fesleğen ile Demirciler mahalleleri arasındaki yolda sathi asfalt kaplama çalışmalarınsa devam ettiği bildirildi.

Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar sonucunda birçok kırsal mahallenin çehresi değişiyor.

2016 yılında kırsal mahallelerde başlattığı üst ve alt yapı çalışmalarına aralıksız devam eden Milas Belediyesi belirlediği program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ovakışlacık mahallesinde başlattığı kilit parke çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü Bayındırlık birimi ekipleri, şimdi de Fesleğen ve Demirciler mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yolda sathi asfalt kaplama çalışmalarına hız verdi.

Bu çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Yaz sezonu boyunca sathi kaplama ve sıcak asfalt ile beton parke yol ve kaldırım çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu mahallelerimizde olduğu gibi diğer mahallerimizde de alt yapısı bitmiş olan tüm yollarımızı bu şekilde asfaltlayacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık