Özel bireyler, Güllük’te güzel bir gün geçirdiler

ÖNDER Haber -

Özel bireyler, Güllük’te güzel bir gün geçirdiler

Güllük’te yeni hizmete sunulan Karaca Restoran tarafından, geçtiğimiz haftasonu ilçemizdeki özel bireylere yönelik kahvaltılı etkinlik düzenlendi… Özel bireyler kahvaltının ardından kısa bir tekne turu yaparak Güllük’teki güzel günü sonlandırdılar…

Özel Milas Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel bireylere yönelik Cumartesi günü Güllük’te Karaca Restoran’da kahvaltılı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe özel bireyler ve ailelerinin yanısıra CHP Milas ilçe Başkanı Suat Özcan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Dönmez, Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş, MHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Erbey, Milas Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Kaya, Özel Milas Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Ahmet Karabıyık ile rehabilitasyon merkezi çalışanları da katıldılar.

Kahvaltı sırasında bir konuşma yaparak, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan Karaca Restoran sahipleri Hasan ve Murat Ünal’a ve tekne turunun organizasyonunu yapan Sinan Erbey’e teşekkür eden Özel Milas Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Songül Gücükoğlu, “Her birey özeldir, tektir ve biriciktir. Çocuklarımızın öncelikle sevgiye ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız. Her daim onlara sevgimizi ifade etmeliyiz” dedi.

Gücükoğlu’nun yaptığı konuşma sonrasında, özel bireyler tarafından yapılan küçük hediyeler katılımcılara dağıtıldı.

Güllük’teki program, düzenlenen tekne turu ile sona erdi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık