Özel Bireylerle buluştular

Adem KANKAYNAR -

Özel Bireylerle buluştular

CHP Milas İlçe Gençlik Kolları üyeleri, ‘Farkındalığa Yolculuk Projesi’ kapsamında, Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde özel bireylerle buluştular.

CHP Milas Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur ve arkadaşları; proje kapsamında okulda eğitim gören özel bireylere, spor etkinliklerini daha verimli geçirebilmeleri için voleybol, futbol, basketbol, pinpon topları, pinpon raketi, masa tenisi filesi ve okulun ambleminin basıldığı tişörtleri hediye ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Gençlik Kolları üyeleri, etkinlik sırasında özel bireylerle birlikte; halat çekme, çemberle ilerleme, sandalye kapmaca gibi oyunları oynayarak onlarla güzel vakit geçirdiler.

Hareketli şarkılar eşliğinde özel bireylerle dans ederek keyifli vakit geçiren Gençlik Kolları üyeleri, okul öğretmenlerinin katkısıyla okulda eğitim gören özel bireylerin yüzünü güldürdüklerini belirterek; “Kardeşlerimizin yüzü güldü. Hepimiz böyle bir projenin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Etkinliğe katılan velilerimize ve öğrencilerimize, Belediye Başkan Yardımcımız Zeynep Mat’a, CHP Milas ilçe örgütümüz ve Kadın Kolları’na, bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık