“Özel eğitim alan öğrenciler topluma kazandırılmalı”

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“Özel eğitim alan öğrenciler topluma kazandırılmalı”

 

Milas Özel Sarısıcak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetici, Öğretmen ve Velileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek Milas’taki özel eğitim alan çocukların durumuyla ilgili bilgilendirmede bulunarak, onların topluma ve sosyal yaşama kazandırılabilmeleri için görüşlerini dile getirdiler.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Özel Sarısıcak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü İlkay Karaköse, Özel Eğitim Öğretmeni Ahsen Akın, okulun Tarama ve Raportör Öğretmeni Mediha Bozdemir, Öğrenci Velisi Ayşe Gacar; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında okulun Kurucu Müdürü İlkay Karaköse, özel eğitime alan çocukların topluma kazandırılması ve sosyal yaşama katılması için Reşit Özer’den destek istedi.

Okul olarak çalışmaları ve okulda özel eğitim alan öğrencilerin durumları hakkında da bilgiler veren Karasöse, bu öğrencilerin topluma kazandırılması ve ileride kendi başlarına yaşamlarını sürdürebilecekleri seviyeye getirilmesine çalıştıklarını ifade etti.

Reşit Özer’in yeni yılını kutlayan İlkay Karaköse, özel eğitim alan öğrencilerin iş yaşamına alıştırılmalarının da önemini vurguladı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz de her zaman özel eğitim görmesi gereken öğrencilere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman Önol Karadeveci Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne de ziyaretlerde bulunuyoruz. Sarısıcak’a da elimizden gelen desteği vermek isteriz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık