Özel Milas TEK Koleji kurucu ve yöneticilerinden ziyaretler

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Özel Milas TEK Koleji kurucu ve yöneticilerinden ziyaretler

 

Tekdemir Eğitim Kurumları - Özel Milas TEK Koleji kurucusu Ahmet Tekdemir tarafından ilçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi… Tekdemir, ziyaretlerinde okulun faaliyetleri, vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler verdi…

Tekdemir Eğitim Kurumları - Özel Milas TEK Koleji kurucusu Ahmet Tekdemir, Kurum Müdürü Şevket Aktaş ve okulun İdari ve Mali İşler Müdürü Fatma Aktaş tarafından Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, İlçe Tarım Müdürü Eşref Arslan, Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Milas MYO Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Demir ve ilçemizdeki bazı kurum müdürlerine yönelik ziyaretler gerçekleştirildi.

Tekdemir, ziyaretleri sırasında kurum yöneticilerine, Milas TEK Koleji hakkında bilgilendirmelerde bulunup okulun tanıtımını yaparak faaliyetlerini aktarırken, ayrıca okulun vizyon ve misyonu hakkında bilgiler verdi.

Kurum yöneticileri ise Milas TEK Koleji kurucusu Ahmet Tekdemir’e ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler ve ziyaretler karşılıklı görüş alışverişi ve Tekdemir tarafından günün anısına küçük hediyelerin takdimi ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık