Özel öğrencilerle birlikte fidan diktiler

Adem KANKAYNAR -

Özel öğrencilerle birlikte fidan diktiler
  • 27 December 2017, Wednesday 8:43

 

Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Şube Müdürü Coşkun Demir, ilçemizde özel eğitim öğrencilerine hizmet veren Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne ziyarette bulundular.

Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde fidan dikme etkinliği düzenlendi. Okulda eğitim gören öğrencilerle birlikte uygulama bahçesine fidan diken Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şube Müdürü Coşkun Demir ve okul öğretmenleri, öğrencilerle birlikte birer meyve fidanı diktiler.

Okul Müdürü Halil Karakuş, uygulama bahçesinin öğrenciler için oldukça önemli olduğunu, öğrencilerin burada öğretmenlerin rehberliğinde, sebze, çiçek vb. dikim işlemleri yaparken süreci paylaşma, grup olarak hareket edebilme vb. yöntemlerle rehabilite olmaları amacıyla bu bahçenin oluşturulduğunu belirtti.

Okul bünyesindeki uygulama evini ziyaret eden heyet, öğrencilerin günlük yaşam becerilerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdikleri faaliyetlere katıldılar. Kaymakam Arslan, çocuklarla birlikte meyve sıkarken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ise kek hazırlayan öğrencilere katıldı.

Okul Müdürü Halil Karakuş, heyeti, öğrencilerin ev yaşamlarında bağımsız bir şekilde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için beceri eğitimi verilen uygulama evinde yapılan diğer faaliyetlerle ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık