ÖZGE KOLEJİ’NDE ‘OKUMA’ BAYRAMI…

Adem Kankaynar

ÖZGE KOLEJİ’NDE ‘OKUMA’ BAYRAMI…

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk yarısının sona erdiği ve öğrencilerin karne sevincini yaşadığı şu günlerde, ilçemizdeki özel eğitim kurumlarından Özel Milas Özge Koleji’nde de ‘okuma’ bayramı coşkusu yaşandı.

 

Okulun 1. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan “Okuma Bayramı" etkinliği, Özge Koleji Menteş Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Okuma, şiir, müzik, dans, drama gösterilerinin yer aldığı etkinliğe; Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Yatağan Cumhuriyet Baş Savcısı Arda Deveci, Muğla Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Bilal Duman, okul öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrencilerimizin birbirinden güzel ve eğlenceli gösterileri, izleyiciler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı. Okul yöneticileri “Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen öğretmen ve velilerimizi kutluyoruz” diyerek, etkinliğe katılan konuklara da teşekkür ettiler.

Tören başlangıcında yapılan konuşmalarda ise okumanın önemi, okuma alışkanlığını kazanan insanlardaki vizyon değişikliğine vurgu yapılırken, cehaleti yenmenin tek yolunun da okumaktan geçtiği dile getirildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık