Özür ve kutlama ...

ÖNDER Haber / A.Coşkun EFENDİOĞLU -

Özür ve kutlama ...

Dünkü gazetemizde “Son Dakika” ibaresi ile yayınladığımız, Milas’ta yoğunlaşan depremlerle ilgili Prof. Ahmet Ercan’ın açıklaması, bir sıkıntıya neden oldu.

Şöyle ki: Vatandaşlardan gelen yoğun sorular ve bizim de yaşadığımız soru işaretleri nedeniyle, dünkü gazetemizde “Artçı mı, başka bir şey mi?” başlıklı bir haber kaleme alarak, yetkilileri, bu konu ile ilgili olarak vatandaşları aydınlatmaya çağırmıştık.

Gazetemizin baskıya girme aşamasındayken, bir arkadaşımız arayarak, Prof. Ahmet Ercan’ın Milas depremleriyle ilgili bir açıklamasını gördüğünü belirtti. Hemen internetten araştırınca, bir haber sitesinde haberi gördük ve böyle bir açıklama varken, vatandaşları rahatlatma adına, hemen haberi alarak ve sayfalarımızda değişiklik yaparak “son dakika” ibaresiyle girdik.

Ancak ertesi gün, haberin, Milas’ta yayınlanan Menteşe Gazetesi’nden Demet Leyne Turhan ve Mutlu Hazer’in yapmış olduğu bir haber olduğunu gördük.

Haberi aldığımız sitede, bu gazeteci arkadaşlarımızın isimleri yoktu. O nedenle ve biraz da Milaslıları rahatlatacak bir açıklama olduğu için aceleyle haberi, bu anlamda onların haberi olduğunu belirtemeden koymuş olduk.

Daha titiz olmalıydık.

Meydana gelen bu durum nedeniyle gazeteci arkadaşlarımızdan özür diliyor, bu güncel ve önemli haberleri için de kutluyoruz ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık