Pazar günü elektrik kesintisi var!

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Pazar günü elektrik kesintisi var!

TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü, Muğla İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü’nün 154 kV Yeniköy Trafo Merkezinde gerçekleştirilecek 2018 yılı genel bakım çalışmaları kapsamında, 13 Mayıs 2018 Pazar günü 09:00 - 15:00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

ADM Elektrik’ten yapılan açıklamada, Pazar günü belirtilen saatler arasında enerjisiz kalacak bölgeler şöyle sıralandı:

Milas İlçesi Ören, Alatepe, Kultak, Bayır, Gürceğiz, Akçakaya, Çakıralan, Dereköy, Pinar, Çamlıca, Kalem, Yoğunoluk, Hüsamlar Mahalleleri ile TKİ Bağdamları, Sekköy, YEAŞ Sosyal Sitesi, YEAŞ Dereköy ham su pompaları ile Ören’deki içme suyu ve Kemerköy Termik Santrali A-4 Kömür Hazırlama Tesisleri yerleşim merkezleri.

Açıklamada ayrıca, Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi’nin Akbük mevkisi, Dağpınar ve Zeytinköy mahallelerinde de enerji kesintisi uygulanacağına dikkat çekildi.

Açıklamanın son bölümünde ise şu uyarıya yer verildi:

“Elektrik verilemeyecek yerleşim merkezlerinde kendi tesislerinde bakım planlayan ilgililerin, güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. Diğer yandan TEİAŞ çalışmasının önceden tamamlanması durumunda enerji daha erken verilebileceğinden bu durum ilgililerce dikkate alınmalıdır.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık